Αρχική>Συντήρηση & Τεχνική Υποστήριξη>RealEnergy - Συντήρηση & Τεχνική Υποστήριξη

Συντήρηση & Τεχνική Υποστήριξη

Η Τεχνική υποστήριξη είναι για εμάς αυτοσκοπός!

Η Real Energy δημιουργήθηκε από την ανάγκη που υπάρχει στην ελληνική αγορά για ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη στα σύγχρονα μηχανήματα θέρμανσης και κλιματισμού.

Οι νέες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί στα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού είτε για οικιακή είτε για επαγγελματική χρήση, καθιστούν αναγκαία τη πλήρη γνώση των μερών που τα απαρτίζουν και του τρόπου λειτουργίας τους. Μόνο έτσι είναι σε θέση ο τεχνικός να συντηρήσει ή να επισκευάσει σωστά το μηχάνημα, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί ακόμα και μεγαλύτερη ζημιά.

Συνεπώς, για την αγορά οποιουδήποτε μηχανήματος θέρμανσης ή ψύξης, εκτός από την αξιοπιστία της εταιρίας που το κατασκεύασε, θα πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα η ύπαρξη ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης από τον έμπορο.
Η έννοια της τεχνικής υποστήριξης είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Οι άρτια εκπαιδευμένοι μηχανολόγοι μηχανικοί της εταιρίας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτούν οι σύγχρονες τεχνολογίες στα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού. Έτσι, είμαστε σε θέση, για όλα τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύουμε, να παρέχουμε ολοκληρωμένο service βάσει των εργοστασιακών προδιαγραφών που ορίζουν οι κατασκευαστές.

Στη Real Energy αντιπροσωπεύουμε μόνο πιστοποιημένα μηχανήματα και καθένα από αυτά απαιτεί συγκεκριμένη ετήσια συντήρηση και έλεγχο ορθής λειτουργίας. Η εκπαίδευση και τα σεμινάρια των τεχνικών μας από τις κατασκευάστριες εταιρίες, είναι για εσάς η εγγύηση ότι όποιο σύστημα και αν επιλέξετε θα λειτουργεί πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο λειτουργίας, καθώς θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.