Αρχική>Εγκατάσταση>RealEnergy - Εγκατάσταση

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση ενός αξιόπιστου συστήματος θέρμανσης ή κλιματισμού δεν είναι απλή υπόθεση και χρειάζεται εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία. Γι' αυτό και οι άρτια εκπαιδευμένοι εγκαταστάτες της Real Energy, σεβόμενοι την επένδυση των πελατών της και τα χρήματα που θα δαπανήσουν, θα τοποθετήσουν το σύστημα που ταιριάζει στις ανάγκες τους με τον πλέον αποδοτικότερο τρόπο.

Η σωστή μελέτη των Μηχανικών για την ορθή επιλογή του συστήματος θέρμανσης ή κλιματισμό, και η τεχνογνωσία των Εγκαταστατών μας, εγγυώνται τη συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία της εγκατάστασης χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Εγκατάσταση Λέβητα

(πχ φυσικού αερίου, pellet, βιομάζας, ξύλου) γίνεται με πιστοποιημένα υλικά και πάντα με τις προδιαγραφές που απαιτεί πρώτα η ασφάλεια του χρήστη και δεύτερον η επίτευξη της μέγιστης απόδοσης του μηχανήματος. Κάθε λέβητας, ανάλογα με το καύσιμο που χρησιμοποιεί, έχει διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, συγκεκριμένες δυνατότητες και χρειάζεται τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να επιτύχει την απαιτούμενη οικονομία. Οι μηχανικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και παρακολουθήσει τεχνικά σεμινάρια, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη.

Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας

γίνεται γρήγορα και εύκολα και μπορεί να γίνει σε υπάρχουσες κατοικίες, που έχουν ήδη εγκατεστημένους λέβητες αερίου ή πετρελαίου. Οι μηχανικοί της Real Energy μπορούν να τοποθετήσουν το μηχάνημα έτσι ώστε, είτε να λειτουργεί αυτόνομα είτε να συνδυαστεί με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης και να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Δεν απαιτείται καπνοδόχος ή εντοιχισμός επιμέρους τμημάτων και αποφεύγουμε πρόσθετες εργασίες στο χώρο σας. Επίσης δεν απαιτείται ειδικός χώρος τοποθέτησης, καθώς η εξωτερική μονάδα είναι συμπαγής και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί εξωτερικά ακόμα και στο μπαλκόνι σας.

Εγκατάσταση Κλιματιστικής μονάδας

(air condition) δεν είναι τόσο απλή, όπως νομίζουν οι περισσότεροι, αλλά απαιτεί εμπειρία και κυρίως τεχνογνωσία. Η 15ετή πείρα των τεχνικών της Real Energy στο τομέα του κλιματισμού, τους καθιστούν ως τους πλέον κατάλληλους για οποιαδήποτε τοποθέτηση οικιακού και επαγγελματικού συστήματος θέρμανσης/ψύξης.

Εγκατάσταση ή αναβάθμιση Ενεργειακού Τζακιού

απαιτεί εμπειρία και μεράκι στη τοποθέτηση του μηχανήματος. Η γνώση μας στην επιλογή του κατάλληλου ενεργειακού τζακιού για το χώρο σας και η ποικιλία στις επενδύσεις της αρεσκείας σας για το "ντύσιμο" της εξωτερικής εμφάνισης, συνθέτουν ένα τόσο λειτουργικό όσο και καλόγουστο αισθητικά αποτέλεσμα. Επιπλέον, η τεχνογνωσία μας στην κατασκευή ή βελτίωση μιας σωστής ως προς τη λειτουργία καπνοδόχου, εγγυάται την άρτια και ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης. Τέλος, η μετατροπή του χαμηλής απόδοσης συμβατικού σας τζακιού σε υψηλής απόδοσης ενεργειακό, γίνεται με τέτοιο τρόπο που δεν καταστρέφουμε την υπάρχουσα επένδυση.

Εγκατάσταση Ηλιακού Συστήματος

είτε θα υποβοηθήσει το ήδη υπάρχων σύστημα θέρμανσης, είτε θα παράγει ζεστό νερό χρήσης, Οι εγκαταστάτες της Real Energy θα συνδυάσουν το ηλιακό σύστημα με τον ήδη υπάρχοντα λέβητα (πετρελαίου ή φυσικού αερίου) ή ανανεώσιμης πηγής ενέργειας (pellet ή βιομάζας), αρκεί να υπάρχει διαθέσιμος χώρος για την εγκατάσταση των συλλεκτών και των δοχείων αποθήκευσης ζεστού νερού. Η τοποθέτηση του Ηλιακού Θερμοσίφωνα σε ταράτσα ή κεραμοσκεπή, γίνεται με μεθόδους που δε δημιουργούν μερεμέτια στο κτίριο, λόγω της ποιότητας των υλικών και εγγυώνται τη σταθερή απόδοση των ηλιακών συλλεκτών.

end faq

Όποιο και αν είναι το σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού, η Real Energy κάνει την εγκατάσταση "νοικοκυρεμένα" και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.