Φορητό A/C - Epic

Το φορητό κλιματιστικό Epic στα 9.000 Btu/h, ενεργειακής κλάσης Α, ΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, μπορεί να ικανοποιήσει οποιοδήποτε ανάγκη και να ταιριάξει σε οποιοδήποτε χώρο! Απολαύστε ιδανικές συνθήκες ύπνου και βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στη λειτουργία ύπνου. Επιτύχετε ιδανικά επίπεδα ψύξης εύκολα, γρήγορα και οικονομικά χάρη στην εξελιγμένη κατασκευή του φορητού κλιματιστικού. Το Epic αποτελεί ιδανική λύση για όλους τους χώρους χάρη στις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει, όπως αυτόματη εξάτμιση συμπυκνωμάτων, Kit παραθύρου και αυτόματη επανεκκίνηση. Το Epic διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα περιστρεφόμενα ροδάκια για εύκολη μετακίνηση! Ιδανική λύση και για τροχόσπιτα!

Περιστρεφόμενα Ροδάκια

epic wheels

 

 

 

 

 

Ενσωματωμένα ροδάκια τα οποία διευκολύνουν την μετακίνηση του φορητού κλιματιστικού, στο χώρο.

Kit Παραθύρου

epic window kit

 

 

 

 

 

Με το πτυσσόμενο Kit καλύπτετε το άνοιγμα του παραθύρου μειώνοντας δραστικά τις απώλειες στη ψύξη από τον εξωτερικό αέρα και εξοικονομώντας ενέργεια.

Λειτουργία Ύπνου

epic sleep mode

 

 

 

 

 

 

Με την λειτουργία Ύπνου, το κλιματιστικό προσαρμόζει τη θερμοκρασία του δωματίου για ιδανικές συνθήκες ύπνου και βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Εξελιγμένη Κατασκευή

epic modern

 

 

 

 

 

Η εξελιγμένη διάταξη της μονάδας ενισχύει τη διάχυση νερού στον συμπυκνωτή, επιτυγχάνοντας αύξηση της συνολικής απόδοσης και παρέχοντας ιδανικά επίπεδα ψύξης στο χώρο.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών

24h timer

 

Ρυθμίστε την αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της συσκευής εντός του 24ώρου.

Αυτόματη Επανεκκίνηση

auto restart

 

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η κλιματιστική μονάδα θα επαναλειτουργήσει αυτόματα σύμφωνα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών

autodiagnosis vlavwnΣε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη ο κωδικός προστασίας ή σφάλματος για άμεση επισκευή.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EPIC
Ψύξη
Ονομαστική Ισχύς [Btu/h] 9.000
Ονομαστική κατανάλωση [kW] 1.015
Ενεργειακή κλάση A
EER 2.6
Ρεύμα λειτουργίας [A] 4.6
Στάθμη θορύβου εσωτερική μονάδα [dB(A)] min:51 max:53
Θέρμανση
Γενικά
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας ΥxΠxΒ [mm] 703x345x355
Βάρος εσωτερική / εξωτερική [kg] 23.8
Ψυκτικό μέσο R410A / 350g

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.