Φορητό A/C - Magic

Το φορητό κλιματιστικό Magic στα 12.000 & 10.000Btu/h (ψύξη και θέρμανση), ενεργειακής κλάσης Α+, ΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο και για οποιαδήποτε ανάγκη! Μπορείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να απολαμβάνετε τις ιδανικές συνθήκες όλο το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα όπου και αν επιλέξετε να λειτουργήσει. Αποδοτικό και το κυριότερο με επιπλέον λειτουργίες δίνει λύση για την ψύξη και θέρμανση χώρων όπου δεν επιτρέπεται εγκατάσταση. Το Magic διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα περιστρεφόμενα ροδάκια για εύκολη μετακίνηση, αλλά και Kit παραθύρου. Με το πτυσσόμενο Κit, το άνοιγμα του παράθυρου (κάλυψη ανοίγματος από 68εκ. έως 125εκ.) καλύπτεται μειώνοντας δραστικά τις απώλειες σε ψύξη και θέρμανση από τον εξωτερικό αέρα και εξοικονομώντας ενέργεια.

Ψύξη & Θέρμανση

magic cool hot

 

 

 

 

Εξαιρετικές επιδόσεις σε ψύξη και θέρμανση. Ιδανική λύση για χώρους που δεν επιτρέπεται μόνιμη εγκατάσταση κλιματισμού.

Περιστρεφόμενα Ροδάκια

magic wheels

 

 

 

 

 

 

Ενσωματωμένα ροδάκια διευκολύνουν την μετακίνηση του φορητού κλιματιστικού.

Kit Παραθύρου

magic window kit

 

 

 

 

Το Κit Παραθύρου, περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Τοποθετείται στο κοντινότερο παράθυρο και συνδέεται με τον αεραγωγό απαγωγής αέρα. Με το πτυσσόμενο Κit, το άνοιγμα του παράθυρου (κάλυψη ανοίγματος από 68εκ.έως 125εκ.) καλύπτεται μειώνοντας δραστικά τις απώλειες σε ψύξη και θέρμανση από τον εξωτερικό αέρα και εξοικονομώντας ενέργεια.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών

24h timer

 

Ρυθμίστε την αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της συσκευής εντός του 24ώρου.

Αυτόματη Κίνηση

automatic movement

 

Αυτή η λειτουργία αναφέρεται στην αυτόματη κίνηση των περσίδων. Η αυτόματη λειτουργία βοηθά στη καλύτερη κατανομή του αέρα μέσα στο δωμάτιο.

Αυτόματη Εξάτμιση Συμπυκνωμάτων

automatic exhaustion sumbuknwmatwn

 

Καινοτόμο σύστημα που αφαιρεί αυτόματα τα συμπυκνώματα νερού από τη μονάδα χωρίς να χρειάζεται χειροκίνητη αποστράγγιση ή σύνδεση αγωγού για συνεχή αποστράγγιση.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών

autodiagnosis vlavwnΣε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη ο κωδικός προστασίας ή σφάλματος για άμεση επισκευή.

Εύκολη Εγκατάσταση

easy installationΕξοικονομήστε έως και 20% του χρόνου εγκατάστασης, χάρη στην νέα ισχυρή βάση στήριξης και στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της εσωτερικής μονάδας του Passion Pro. Ο πλούσιος χώρος εργασίας για σωληνώσεις και ηλεκτρολογικές συνδέσεις, καθώς και η εξελιγμένη ηλεκτρολογική κλέμα, θα σας χαρίσουν επιπλέον χρόνο.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

MAGIC
Ψύξη
Ονομαστική Ισχύς [Btu/h] 12.000
Ονομαστική Ισχύς [kW] 3.52
Ονομαστική κατανάλωση [kW] 1,35
Ενεργειακή κλάση A
EER 2.6
Ρεύμα λειτουργίας [A] 5.9
Στάθμη θορύβου εσωτερική μονάδα [dB(A)] 54/54.3/54.5
Θέρμανση
Ονομαστική Ισχύς [Btu/h] 10.000
Ονομαστική Ισχύς [kW] 2.93
Ονομαστική κατανάλωση [kW] 1,045
Ενεργειακή κλάση A+
COP 2.8
Ρεύμα λειτουργίας [A] 5
Γενικά
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας ΥxΠxΒ [mm] 765x467x397
Βάρος εσωτερική / εξωτερική [kg] 34.4
Ψυκτικό μέσο R290 / 230g
Τροφοδοσία 220-240/50/1 (V/Hz/Ph)

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.