Φορητό A/C - Chilly

Το νέο φορητό κλιματιστικό Chilly στα 9.000 Btu/h, ενεργειακής κλάσης ΑΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, εξασφαλίζει για εσάς και τους αγαπημένους σας τις ιδανικές συνθήκες ψύξης σε κάθε χώρο που θα επιλέξετε να το τοποθετήσετε! Η ενεργειακή κλάση Α , σε συνδυασμό με το νέας γενιάς ψυκτικό υγρό R290 επιτυγχάνουν υψηλά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης. Παράλληλα, η χαμηλή στάθμη θορύβου της συσκευής σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ανενόχλητοι τις ιδανικές για εσάς συνθήκες ενώ η λειτουργία ύπνου εξασφαλίζει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας προσαρμόζοντας την θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με το kit παραθύρου, επιτυγχάνεται η ελαχιστοποίηση των απωλειών από το εξωτερικό αέρα εξοικονομώντας ενέργεια στο μέγιστο, ενώ το τηλεχειριστήριο διευκολύνει την εύκολη και άμεση ρύθμιση της θερμοκρασίας και των επιμέρους λειτουργιών προκειμένου να εξασφαλίσετε το ιδανικό περιβάλλον στο χώρο σας!

Χαμηλή Στάθμη Θορύβου 

chilly low noise

 

 

 

 

 

 

Χαμηλή στάθμη θορύβου για άριστες συνθήκες στο χώρο σας.

Λειτουργία Ύπνου

chilly sleep mode

 

 

 

 

Με την λειτουργία ύπνου, το κλιματιστικό προσαρμόζει τη θερμοκρασία του δωματίου για ιδανικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της νύχτας και εξασφαλίζει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας.

Kit Παραθύρου

chilly window kit

 

 

 

 

 

Με το πτυσσόμενο Κit, το άνοιγμα του παράθυρου καλύπτεται, μειώνοντας δραστικά τις απώλειες στην ψύξη από τον εξωτερικό αέρα και εξοικονομώντας ενέργεια.

Τηλεχειριστήριο

chilly remote control

 

 

 

 

Ρυθμίστε με άνεση και ευκολία την θερμοκρασία και την λειτουργία του κλιματιστικού στο χώρο σας τόσο στη θέρμανση όσο και στην ψύξη, χάρη στο ασύρματο χειριστήριο.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών

24h timer

 

Ρυθμίστε την αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της συσκευής εντός του 24ώρου.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών

autodiagnosis vlavwnΣε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη κωδικός προστασίας για άμεση επισκευή.

Αυτόματη Εξάτμιση Συμπυκνωμάτων

automatic evaporation simpiknomaton

 

Καινοτόμο σύστημα που αφαιρεί αυτόματα τα συμπυκνώματα νερού από τη μονάδα χωρίς να χρειάζεται χειροκίνητη αποστράγγιση ή σύνδεση αγωγού για συνεχή αποστράγγιση.

Περιστρεφόμενα Ροδάκια

rotating wheelsΕνσωματωμένα ροδάκια διευκολύνουν την μετακίνηση του φορητού κλιματιστικού.

Ψυκτικό Υγρό R290

r290Το νέας γενιάς ψυκτικό υγρό R290 εξασφαλίζει την μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα στην λειτουργία της συσκευής σας! Παράλληλα, συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη καθότι διαθέτει ιδιαίτερα χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, χωρίς να επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος.

 

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

CLCO290-09
Ψύξη
Ονομαστική Ισχύς [Btu/h] 9.000
Ονομαστική Ισχύς [kW] 2.64
Ονομαστική κατανάλωση [kW] 1
Ενεργειακή κλάση A
EER 2.60
Ρεύμα λειτουργίας [A] 4.35
Στάθμη θορύβου εσωτερική μονάδα [dB(A)] 46.9/51.9
Θέρμανση
Γενικά
Διαστάσεις εσωτερικής μονάδας ΥxΠxΒ [mm] 703x355x345
Βάρος εσωτερική / εξωτερική [kg] 25.3
Ψυκτικό μέσο R290 / 170g
Τροφοδοσία 220-240/50/1 (V/Hz/Ph)

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.