Eva II Pro & Eva II Pro WiFi

Με τον αφυγραντήρα Eva II Pro της Inventor, ο οποίος συνοδεύεται απο 5 χρόνια εγγύηση, συμπιεστή και προστασία συμπιεστή, σας προσφέρεται μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει τον ιονιστή, τo στέγνωμα ρούχων αλλά και την έξυπνη αφύγρανση!

Απολαύστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας με τον ενσωματωμένο ιονιστή και απαλλαχτείτε από σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, εξασφαλίζοντας παράλληλα χαμηλά επίπεδα θορύβου όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Με τον αφυγραντήρα EVA II PRO, έχετε τη δυνατότητα να στεγνώσετε τα ρούχα σας αποτελεσματικά και υγιεινά τις ημέρες με έντονη υγρασία και βροχή, απλά ενεργοποιώντας την λειτουργία «Στέγνωμα ρούχων». Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια χάρη στη λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης, για άριστες συνθήκες χώρου με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος!

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Χαμηλή Στάθμη Θορύβου

eva 2 pro low noiseΕπιλέξτε τη Silent κατάσταση του ανεμιστήρα από τα 3 επίπεδα λειτουργίας (Silent - Medium - Turbo) και ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί στα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Ενδείκνυται για χρήση σε υπνοδωμάτια -ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες- ώστε να απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες ύπνου, καθώς και σε χώρους όπου απαιτείται απόλυτη ησυχία π.χ. χώροι μελέτης.

 

 

 

 

Ιονιστής

eva 2 pro ionizerΕξασφαλίστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, με τον ενσωματωμένο ιονιστή, που διαθέτουν οι αφυγραντήρες Inventor. Τα θετικά και αρνητικά ιόντα που απελευθερώνονται, εμπλουτίζουν τον αέρα, κατακρατούν σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, δίνοντάς σας υγιεινή ατμόσφαιρα.

 

 

 

Στέγνωμα Ρούχων

eva 2 pro clothes dryerΣτεγνώστε τα ρούχα σας αποτελεσματικά και υγιεινά με τη λειτουργία Dryer. Τοποθετήστε την απλώστρα με τα ρούχα σε ένα μικρό δωμάτιο (με κλειστή την πόρτα) και ενεργοποιήστε το πρόγραμμα "Στέγνωμα ρούχων". Ο αέρας που παράγεται, ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας και εξασφαλίζει στεγνά και ευωδιαστά ρούχα σε σύντομο χρονικό διάστημα, διατηρώντας το δωμάτιο απόλυτα στεγνό.

 

 

 

 Έξυπνη Αφύγρανση

eva 2 pro smart humidifierΕξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες χώρου.

 

 

 

 

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Συνεχής αφύγρανση

sinexis afygransiΕπωφεληθείτε από τη λειτουργία της συνεχούς αφύγρανσης για άμεσα αποτελέσματα όπου απαιτείται η αδιάκοπη λειτουργία του αφυγραντήρα. Με την συνεχή αφύγρανση η συσκευή δρα καταλυτικά σε απαιτητικές συνθήκες όπως στέγνωμα ρούχων ή πλημμυρισμένων δωματίων, εξαφανίζοντας την υγρασία άμεσα και αποτελεσματικά.

 Προστασία υπερχείλισης

prostasia uperxeilisisΑπολαύστε την ασφαλή λειτουργία του αφυγραντήρα χάρη στον ειδικό εξοπλισμό για προστασία από υπερχείλιση. Όταν το δοχείο νερού γεμίσει, ο αφυγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα και η ένδειξη Full ανάβει για να σας ειδοποιήσει ότι πρέπει να αδειάσετε το δοχείο νερού, αποτρέποντας οποιαδήποτε διαρροή.

 Συνεχής αποστράγγιση

sinexis apostraggisiΞεγνοιάστε από το συνεχές άδειασμα του δοχείου νερού χάρη στη δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης. Τοποθετήστε το σωληνάκι στο πίσω μέρος της συσκευής και συνδέστε το με το σιφόνι. Το νερό του αέρα που συλλέγεται κατά τη λειτουργία του αφυγραντήρα, θα οδηγείται απευθείας στην αποχέτευση.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών

xronodiakoptis 24hΗ συσκευή διαθέτει 24ωρο χρονοδιακόπτη για να προγραμματίσετε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης και να αποφύγετε την άσκοπη λειτουργία της, όταν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι.

  

Διαθέτει ακόμα:

Περιστρεφόμενα ροδάκια

rotating wheels

 

 

 

 Δοχείο με ένδειξη στάθμης νερού

endeixi water level

 

 

 

 Ηχητική ειδοποίηση γεμάτου δοχείου νερού

bell full water

 

 

 

 Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού

anixneusi diarrois psichtikou ugrou

 

 

 

 Αυτόματη επανεκκίνηση

auto restart

 

 

 

 Αυτοδιάγνωση βλαβών

diagnosis

 

 

 

  Έξυπνη αποπάγωση

smart defrost

 

 

 

 Αφύγρανση από 5 °C

humidifier 5C

 

 

 

 Οθόνη με ένδειξη υγρασίας χώρου

screen humidity

 

 

 

 Φίλτρο καθαρισμού αέρα

eva 2 pro filter

 

 

 

 

H Inventor δημιούργησε επίσης και προσφέρει στους καταναλωτές το μοντέλο αφυγραντήρα Eva II Pro Wifi 16Lt/20lt, το οποίο διαθέτει πέρα από τις δυνατότητες του Eva II Pro και τεχνολογία WiFi ώστε να μπορείτε να ρυθμίστε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο σας, απ' όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια. Κατεβάστε την εφαρμογή INVmate II μέσω Google Play ή App Store δωρεάν και δημιουργήστε το περιβάλλον που εσείς θέλετε, όταν το θέλετε, μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Wi-Fi. Η εφαρμογή INVmate II, διαθέτει όλες τις λειτουργίες, ενός σύγχρονου αφυγραντήρα, ώστε να απολαμβάνετε τα οφέλη των ιδανικών επιπέδων υγρασίας στο χώρο σας, απ όπου και αν βρίσκεστε.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EP3 - ION16L EP3 - ION20L
Ικανότητα αφύγρανσης lt / 24h 16 20
Ταχύτητες ανεμιστήρα m3/h 2 2
Παροχή αέρα 165 / 141 / 110 m³ / h 165 / 141 / 110 m³ / h
Χωρητικότητα κάδου lt 3 3
Εύρος λειτουργίας 5 - 35 ℃ 5 - 35 ℃
Στάθμη θορύβου db(A) 37 / 40 / 45 37 / 40 / 45
Κατανάλωση (W) 240 260
Ψυκτικό υγρό R134a R134a
Διαστάσεις 350 × 245 × 510 mm 350 × 245 × 510 mm
Βάρος 14 kg 14.4 kg
Ηλεκτρονική ρύθμιση αφύγρανσης ΝΑΙ ΝΑΙ
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας κατά την πλήρωση ΝΑΙ ΝΑΙ
Ηχητική ειδοποίηση γεμάτου δοχείου νερού ΝΑΙ ΝΑΙ
Συνεχής αποστράγγιση ΝΑΙ ΝΑΙ
Συνεχής αφύγρανση ΝΑΙ ΝΑΙ
Προστασία υπερχείλισης ΝΑΙ ΝΑΙ
Δοχείο με ένδειξη στάθμης νερού ΝΑΙ ΝΑΙ
Αυτόματη λειτουργία απόψυξης ΝΑΙ ΝΑΙ
Με συμπιεστή ΝΑΙ ΝΑΙ
Οθόνη με ένδειξη υγρασίας χώρου ΝΑΙ ΝΑΙ
Αυτοδιάγνωση βλαβών ΝΑΙ ΝΑΙ

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.