Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Avra

Νέα σειρά αφυγραντήρα AVRA της Inventor, 10 & 12 λίτρων, για ιδανικά επίπεδα υγρασίας με τον πιο αθόρυβο τρόπο! Δημιουργήστε συνθήκες απόλυτης άνεσης, μέσω της λειτουργίας συνεχούς αφύγρανσης αλλά και συνεχούς αποστράγγισης, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε άριστα επίπεδα υγρασίας, απαλλάσσοντάς σας από το συνεχές άδειασμα του δοχείου νερού. Παράλληλα, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σας μέσω της λειτουργίας προστασίας από υπερχείλιση η οποία αποτρέπει τον οποιοδήποτε κίνδυνο διαρροής. Επωφεληθείτε από τη λειτουργία Silent του αφυγραντήρα AVRA και εξασφαλίστε συνθήκες απόλυτης ησυχίας προκειμένου να απολαμβάνετε κάθε δραστηριότητά σας ανενόχλητοι! Συνοδεύεται από 5ετή εγγύηση Premium.

Δυνατότητες

Συνεχής αφύγρανση

avra continual afigransiΕπωφεληθείτε από τη λειτουργία της συνεχούς αφύγρανσης για άμεσα αποτελέσματα όπου απαιτείται η αδιάκοπη λειτουργία του αφυγραντήρα. Με την συνεχή αφύγρανση η συσκευή δρα καταλυτικά σε απαιτητικές συνθήκες όπως στέγνωμα ρούχων ή πλημμυρισμένων δωματίων, εξαφανίζοντας την υγρασία άμεσα και αποτελεσματικά.

Λειτουργία Silent

avra silent

 

 

 

 

Απολαύστε αθόρυβα την υγιεινή ατμόσφαιρα ενός χώρου χωρίς υγρασία. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Silent κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε ώρες που απαιτούν απόλυτη ησυχία και εξασφαλίστε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο, χωρίς ενοχλήσεις.

Συνεχής Αποστράγγιση

avra continual draining

 

 

 

 

 

Ξεγνοιάστε από το συνεχές άδειασμα του δοχείου νερού χάρη στη δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης. Τοποθετήστε το σωληνάκι στο πίσω μέρος της συσκευής και συνδέστε το με το σιφόνι. Το νερό του αέρα, που συλλέγεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του αφυγραντήρα θα οδηγείται απευθείας στην αποχέτευση.

Προστασία υπερχείλισης

avra overflow protection

 

 

 

Απολαύστε την ασφαλή λειτουργία του αφυγραντήρα χάρη στον ειδικό εξοπλισμό για προστασία από υπερχείλιση. Όταν το δοχείο νερού γεμίσει, ο αφυγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα και η ένδειξη Full ανάβει για να σας ειδοποιήσει ότι πρέπει να αδειάσετε το δοχείο νερού, αποτρέποντας οποιαδήποτε διαρροή.

Περιστρεφόμενα ροδάκια

avra rotating wheels

 

 

 

 

Μεταφέρετε εύκολα τον αφυγραντήρα, όπου και όποτε επιθυμείτε. Τα περιστρεφόμενα ροδάκια που διαθέτει η συσκευή, σας επιτρέπουν να την μεταφέρετε όπου είναι απαραίτητο για αποδοτικότερα αποτελέσματα.

Διαθέτει ακόμα:

 • Χρονοδιακόπτη 24 ωρών
 • Συμπιεστή
 • Προστασία Συμπιεστή
 • Έξυπνη αποπάγωση
 • Δοχείο με ένδειξη στάθμης νερού
 • Αυτοδιάγνωση βλαβών
 • Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού
 • Αυτόματη επανεκκίνηση
 • Αφύγρανση από 5 °C
 • Οθόνη με ένδειξη υγρασίας χώρου
 • Φίλτρο καθαρισμού αέρα

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

AV1 - 10L AV1 - 12L
Ικανότητα αφύγρανσης lt / 24h 10 12
Παροχή αέρα 85/107 m³/h 99/118 m³/h
Χωρητικότητα κάδου lt 2.1 2.1
Εύρος λειτουργίας 5 - 35 ℃ 5 - 35 ℃
Στάθμη θορύβου db(A) 39 / 41 41 / 43
Κατανάλωση (W) 190 200
Ψυκτικό υγρό R134a R134a
Διαστάσεις 320 × 215 × 420 mm 320 × 215 × 420 mm
Βάρος 11.2 kg 11.4 kg
Ηλεκτρονική ρύθμιση αφύγρανσης ΝΑΙ ΝΑΙ
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας κατά την πλήρωση ΝΑΙ ΝΑΙ
Ηχητική ειδοποίηση γεμάτου δοχείου νερού ΟΧΙ ΟΧΙ
Συνεχής αποστράγγιση ΝΑΙ ΝΑΙ
Συνεχής αφύγρανση ΝΑΙ ΝΑΙ
Προστασία υπερχείλισης ΝΑΙ ΝΑΙ
Δοχείο με ένδειξη στάθμης νερού ΝΑΙ ΝΑΙ
Αυτόματη λειτουργία απόψυξης ΝΑΙ ΝΑΙ
Με συμπιεστή ΝΑΙ ΝΑΙ
Οθόνη με ένδειξη υγρασίας χώρου ΝΑΙ ΝΑΙ
Αυτοδιάγνωση βλαβών ΝΑΙ ΝΑΙ