Αρχική>ΝΕΑ>RealEnergy - Δελτίο τύπoυ της GREE για τα Leroy Merlin.

Δελτίο τύπoυ της GREE για τα Leroy Merlin.

10 years"Η εταιρεία GREE δεν συνεργάζεται με τα συγκεκριμένα καταστήματα, LEROY MERLIN και ότι τα προϊόντα αυτά είναι παράλληλη εισαγωγή από τη Βουλγαρία."

Αγαπητοί συνεργάτες,

Τα κλιματιστικά της σειράς LOMO της GREE, που προσφέρονται με 10ετή εγγύηση για όλα τα μέρη της συσκευής και διαθέτουν ιονιστή, είναι μόνο αυτά που διατίθενται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Μαυρογένη, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων GREE.


Η παραπάνω διευκρίνιση γίνεται με αφορμή τη μεμονωμένη περίπτωση εμφάνισης κλιματιστικών LOMO της GREE, στα καταστήματα και στο site της Leroy Merlin. Τα συγκεκριμένα κλιματιστικά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον Όμιλο Μαυρογένη. Για αυτόν τον λόγο, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν συνεργάζεται με τα συγκεκριμένα καταστήματα και ότι τα προϊόντα αυτά είναι παράλληλη εισαγωγή από τη Βουλγαρία.


Το σημαντικότερο απ' όλα είναι, ότι τα παραπάνω κλιματιστικά δεν καλύπτονται από την 10ετή εγγύηση της «Nippon Δ. Μαυρογένης ΑΕ» και δεν διαθέτουν ιονιστή.


Επισημαίνουμε ότι είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην ανακοίνωση αυτή, για την σωστή ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, καθώς η διαφήμιση των κλιματιστικών GREE LOMO που εμείς εμπορευόμαστε στην Ελληνική αγορά αναφέρεται σε 10ετή εγγύηση, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος σύγχυσης του καταναλωτικού κοινού.


Στον Όμιλο Μαυρογένη, ακολουθούμε ευρωπαϊκά πρότυπα για την εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο pre-sales service, και ακόμα μεγαλύτερη στο after-sales service, μέσω ενός άρτια καταρτισμένου Τεχνικού Τμήματος, το οποίο στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και ψυκτικούς. Πρωταρχικός μας στόχος είναι πάντα η άριστη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών μας.


Σήμερα, περισσότερα από 1.500 καταστήματα στην ελληνική αγορά εμπιστεύονται τον Όμιλο Μαυρογένη και τα προϊόντα κλιματισμού GREE με τη δεκαετή εγγύηση που μόνο ο Όμιλος Μαυρογένη παρέχει στην Ελληνική αγορά. Οι στρατηγικές συνεργασίες του Ομίλου Μαυρογένη με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κλιματισμού και ηλεκτρονικών ειδών, εξυπηρετούν τον βασικό στόχο του Ομίλου: "Να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους πελάτες του σε κάθε επίπεδο, προσφέροντας προϊόντα με διαφορετικές τεχνολογικές δυνατότητες, που μοιράζονται τα χαρακτηριστικά της υψηλής ποιότητας, αντοχής και άψογης λειτουργίας".


Ολοκληρώνοντας αυτή την ενημέρωση θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.